Kick-off: "Een op een met.........?"05-04-2014

Het project April, maand van de Vrijheid gaat op 5 april 2014 van start met "Een op een met.......?"

Peter van Uhm

Peter van Uhm zal zijn visie op oorlog en vrede en hoe in zijn optiek duurzaam samenleven toch mogelijk zal zijn, een op een met u delen.  Hij houdt een lezing en gaat met u in gesprek over het thema: “Zonder verzoening geen toekomst.”

Op 4 mei 2013 heeft Peter van Uhm de 4 mei voordracht gehouden voor het Comité 4 en 5 mei. Peter van Uhm heeft vele onderscheidingen, ook internationaal, voor zijn jarenlange inzet binnen de internationale krijgsmacht. Managers online heeft Peter van Uhm uitgeroepen tot beste spreker van het jaar 2013.
Van bakkerszoon tot generaal. Vanuit een middenstandsgezin met visie, eerlijkheid en duidelijkheid als commandant en leider door de rangen opgeklommen tot Commandant der Strijdkrachten, een functie op het raakvlak van de militaire en politieke wereld. 

Tangarine 

bestaande uit de in Assen woonachtige tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. Sinds augustus 2013 de huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk. Na afloop van de lezing geven zij een concert.

m.m.v. Egbert Hovenkamp II en Laura Eshuis

 

Dankzij de welwillende medewerking van Defensie kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van de Johan Willem Frisokazerne aan de Balkenweg 3 te Assen.  

Wij hopen u op 5 april a.s. om 19.30 uur te ontmoeten in de Filmzaal van de kazerne.

Prijs van een toegangskaart: 25,00 Euro

Peter van Uhm
Tangarine
Egbert Hovenkamp II
Laura Eshuis
Kazerne Assen
Balkenweg 3
Assen
0592-318810