Vrijheidsdiner Resto van Harte06-05-2014

Wanneer: Dinsdag 6 mei 2014 van 17:30 tot 19:30 (CEST) 

Waar:  Resto vanHarte Assen (MFA Pittelo) Resto van Harte Assen Amstelstraat 14 Assen Nederland 

Gastheer/gastvrouw: Resto vanHarte 

Op 34 locaties in het land organiseert Resto VanHarte lekkere en betaalbare driegangendiners voor wijkbewoners. Iedereen is welkom! De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om met elkaar in contact te komen en iets te ondernemen. Regelmatig schuift de wijkagent, huisarts of beweegcoach aan om te vertellen over activiteiten in de wijk. Zo brengt Resto VanHarte mensen met elkaar in contact en dynamiek in de wijken 

Evenement info:  In het kader van Prinsessendag organiseren wij een vrijheidsdiner op dinsdag 6 mei met als thema:  Leven in Schattenberg. 
Onze gastspreekster deze avond is Orpa Goergoerem. Orpa is geboren in Schattenberg, kamp Westerbork. Tijdens het 3 gangendiner  vertelt ze háár verhaal hoe het is om op te groeien in Woonoord Schattenberg.  

Deuren geopend vanaf half 6.  18.00 uur start gezamenlijk diner- 19.30 uur einde diner. 

Kosten:  Kosten diner: 7 euro ( kinderen betalen de helft)  Wat het menu deze avond is blijft nog een verassing. Wij koken altijd een gezond en vers 3 gangendiner. Wij houden rekening met vegetariërs en halal etende gasten.  

Reserveren noodzakelijk: via www.restovanharte.nl of via onze reserveringslijn 0900-9003030 ( 50 c.p.m)   Locatie:  Resto vanHarte Pittelo ( MFA Pittelo )  Amstelstraat 14, Assen      

Samen eten verbindt!        

 

Als voorbereiding op deze bijzondere maaltijd kunt u het boek: "Onze tijd daar, portretten van Drentse Veteranen" bij ons kopen. Prijs 10,00 excl. verzendkosten a 2,56. De opbrengst is voor de Stichting Drentse Veteranen. Mail hiervoor naar info@prinsessendag.nl o.v.v. Drentse Veteranen.                                                       

Resto van Harte
Resto Van Harte
MFA Pittelo
Amstelstraat 14
9406 TH Assen
0900-9003030