Wilhelminaberaad 201504-09-2015

Betreft: afzegging Wilhelminaberaad

Geachte mevrouw,

Enige tijd geleden hebben wij u uitgenodigd voor het Wilhelminaberaad op 4 september 2015.

Helaas moeten wij meedelen dat wij genoodzaakt zijn af te zien van verdere organisatie, omdat er de afgelopen periode ondanks veel publiciteit op o.a. de social media, te weinig respons is gekomen uit de doelgroep die wij voor ogen hadden  voor het Wilhelminaberaad 2015.

Wij vinden het erg jammer dat wij deze beslissing hebben moeten nemen, want het concept van het “Wilhelminaberaad draait door” is en blijft uniek voor Drenthe.

Wij willen u hartelijk danken voor uw belangstelling.

Heeft u naar aanleiding van deze brief/mail nog vragen, schroomt u dan niet om contact op te nemen met Thilla Franken (voorzitter Stichting Prinsessendag) of een van de andere organisatoren.

-------------UITNODIGING VERVALLEN -------------- 

 4 september 2015 organiseert stichting Prinsessendag i.s.m. diverse organisaties, voor de 2de keer het Wilhelminaberaad.

Waarom het Wilhelminaberaad?

Het is jammer en absoluut niet nodig dat vrouwen functies in het openbaar bestuur de rug toekeren. Gebrek aan kwaliteit en inhoud? Zeker niet! Vrouwen zitten niet te wachten op positieve discriminatie, wél maken zij graag een inhaalslag. Want zij beschikken over specifieke kwaliteiten die in diverse bestuursorganen  voor balans en resultaat zorgen.

Juist daarom organiseert Prinsessendag het Wilhelminaberaad rond de geboortedag (31 augustus) van de overgrootmoeder van onze koning die haar sporen wel verdiend heeft in het openbaar bestuur!

Met dit  jaar de focus op succesvolle Molukse vrouwen.
Meer informatie in bijgaande uitnodiging of via onze website 

Locatie: Theater/bioscoop De Nieuwe Kolk in Assen

Aanvang 16.00 uur tot 20.00 uur.

Entreeprijs:

5,00 bij voorinschrijving
7,50 aan zaal

Voorinschrijving via info@prinsessendag.nl

Theater De Nieuwe Kolk
Weierstraat 1
9401 ET Assen
0633878469